.
 
  • kiara1995

Groepslessen:

Voor het volgen van paardrijlessen bent u bij Stal Weidelust op het goede adres. Stal Weidelust verzorgt groeps- en privé lessen. De groepslessen die vooral aan kinderen wordt gegeven, worden verzorgd door Jelly en Renate. Beginners krijgen meestal eerst voltige lessen, om ze vertrouwd te maken met het paard. Hoe lang een kind op voltigeles zal zitten is niet precies te zeggen, dat hangt af van het kind zelf en in overleg gaan we kijken of het kind weer een stapje verder kan en op den duur de overstap naar de zadellessen kan maken. Als uw kind goed in het zadel kan rijden en ook in een groepje dan wordt de overstap naar de groepsles gemaakt. Ook krijgen ze dan les in het borstelen, op - en afzadelen van de paarden. Er zitten maximaal vier kinderen in de voltige les en 5 tot 6 kinderen in een groepsles. Op het moment zijn er meer dan 100 enthousiaste kinderen die één keer per week komen paardrijden op paarden en pony’s van de manege. Ook kun je met je eigen paard of pony mee lessen in de groepsles. Ook bieden wij lessen aan voor kinderen die contactproblemen een geestelijke of een lichte lichamelijke beperking hebben. Voor meer informatie over deze lessen kunt u contact opnemen met Jelly Pestman: tel. 06-24281083. Klik hier voor een foto impressie van de groepslessen.

U bent verder niet aan lidmaatschapsgeld gebonden en als uw kind een keer niet op les kan komen, dan vragen wij u om dit minimaal een dag van tevoren te melden, dan kan deze les  altijd zonder kosten worden ingehaald. Het opzeggen van de groepslessen moet minimaal een maand voor de aanvang van het nieuwe kwartaal worden gedaan. Voor meer informatie over de lessen kunt u contact met ons opnemen.

Renate:  Renate werkt sinds 2009 als vaste kracht bij Stal Weidelust. Renate is een aanwinst voor het bedrijf. Vol overgave is ze met jonge kinderen bezig om ze vertrouwd te maken met het paard. Zelf is ze ook actief in de wedstrijdsport. Met haar paard Astrix start ze M2 dressuur. 

                        

Privé lessen:

Ook voor het volgen van wedstrijd gerichte lessen bent u bij Stal Weidelust aan het goede adres. Deze worden verzorgd door zowel Klaas als Jelly en worden meestal gegeven in de vorm van privé lessen. Op deze manier proberen ze ruiter en paard naar een hoger niveau te brengen.

                        

Om de week op de donderdagavond komt gastinstructeur Jan-Willem Voorn. Jan Willem richt zich voornamelijk op het geven van clinics en workshops om zo zijn kennis over te brengen. 

Alle instructeurs en instructrices, die les geven bij Stal Weidelust zijn in het bezit van een Orun instructeurs diploma, gevolgd bij het KNHS. Tevens is Stal Weidelust in het bezit van een veiligheidscertificaat, afgegeven door Stichting veilig paardrijden

Ook biedt Stal Weidelust stageplaatsen aan en zijn we in het bezit van een aequor erkenning. www.aequor.nl Dus ben jij een enthousiaste leerling, die bij ons ervaring wil opdoen in de paarden sector, dan ben je van harte welkom.

 
 
 
 
 

© 2012 Stal Weidelust | Template design: Joomla Templates